ŞANLIURFA / SİVEREK - Güvenli İsmail Hakkı Bucak İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Öğrencilerin kitaba erişimini kolaylaştırmak için okuma köşelerine kitaplıklar yerleştirildi.

Nis

Covid- 19 salgını sebebiyle uzaktan eğitimde okulumuz öğretmenleri arasında eğitim- öğretimin aksamaması, eğitim- öğretimde verimi artırmak, öğrencileri derse dahil etmek, bu süreçte motivasyonlarını yüksek tutmak için hem zümre içerisinde hemde zümreler arası fikir alışverişi tecrübe paylaşımı ve işbirliği çalışmaları yapılmıştır.

Bu süreçte uzaktan eğitimde okul yöneticileri ve öğretmenler sürekli etkileşim içerisindedirler. Watsap, Eba ve Zoom programları uzaktan eğitim sürecinde aktif şekilde kullanılan programlardır. Bu programların kullanımı sırasında karşılaşılan zorluklarda tecrübeli öğretmenlerin bilgi paylaşımlarından ve örnek çalışmalarından faydalanılmıştır.

Nis

Mesleki rehberlik kapsamında lise gezileri, kariyer buluşmaları, Mesleğimde Bir Gün programları gerçekleştirdik.

Nis

Din Görevlilerinin sahip olması gereken ahlaki ve mesleki etik değerler ile ilgili öğrencilerle farkındalık sohbetleri ve seminerler düzenledik. Emekli İmam İbrahim BALCI tarafından öğrencilerimiz ile sohbet havasında seminer düzenlediler. Misafirimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul Kütüphanemiz tüm öğrencilerimizin kullanımına açıldı. Öğrencilerimiz gerek ders saatlerinde gerekse ders dışı saatlerinde kütüphanemizden faydalanmaya başlamışlardır.

Ock

40 Kavram ve 40 şair 40 şiir etkinlikleri gibi öğrencilerin düşünce dünyasını zenginleştiren, şiir, hitabet ve sunuculuk becerilerine katkı sağlayacak edebî faaliyetler düzenledik.

Ock

Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik öğrencilere seminer verildi.

Ock

Ayet ve Hadis Panosu hazırladık.

Ock

Uzaktan Eğitim sürecinde ruhsal ve fiziksel sağlığın korunması ile ilgili Seminer ve çalışma düzenlendi.

Ock

Okul Merdiven ve Koridorlarıız özgün sözler ile güzelleştirildi.

Ock

İmam Hatip Okullarının vizyonuı, misyonu, düzü, bu günü ve geleceği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönemi Etkinlikleri düzenledik.

Ock

COVİD-19 sürecinde Eğitim Öğretimi Etkileyen Güncel Sorunlar ile ilgili toplantı yapıldı. Öğrenci, velilere gerekli bilgi verildi.

Ara

Müdürlüğümüz Güvenli İsmail Hakkı Bucak İmam Hatip Ortaokuluna ait öğrenci kulüpleri, danışman öğretmenler ve öğrenci listesi aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

/meb_iys_dosyalar/63/09/763433/dosyalar/2021_12/28121523_ogrenci-kulup.pdf

Ara

Müdürlüğümüz Güvenli İsmail Hakkı Bucak İmam Hatip Ortaokulunda 8.sınıflara yönelik deneme sınavı yapıldı.

Ara

24 Kasım öğretmenler günü kapsamında öğretmenlerimizle birlikte yemek etkinliği düzenlendi.